Ustawiaj preferencje żywieniowe
Twórz listy zakupów
Zachowaj sprawdzone przepisy
Oszczędzaj czas
Odkryj więcej funkcjonalności My Menu Plan tutaj!
Liczba porcji została zmieniona. Czas przygotowania może być inny. Więcej informacji na temat wielkości porcji znajdziesz
Pamiętaj, że jeśli liczba porcji zostanie zwiększona, czas gotowania może się wydłużyć! Używaj wody i przypraw oszczędniej, zawsze możesz dodać ich więcej w późniejszym etapie.
Cebule obierz i zeszklij na oleju.
Pieczarki obierz, pokrój i dorzuć do cebuli.
Na drugiej patelni usmaż mięso, podlej je wodą, przykryj.
Dorzuć do mięsa pieczarki z cebulą, wymieszaj.
Pokrój paprykę, po 20 minutach dorzuć do mięsa. Wsyp zawartość Sosu i zagęść mąką, dopraw do smaku.
Możesz podawać na plackach ziemniaczanych albo w oddzielnej miseczce.
Magdalena